Rozë

Efi: Më është rikthyer ankthi

Gjatë javës së kaluar Efi dhe Luizi kanë qëndruar në një dhomë të vetme.

Ndërkaq, “Vëllai i Madh”, u kishte thënë banorëve që nëse do të largojnë Efin dhe Luizin nga ajo dhomë, duhet të largonin 10 mijë euro nga çmimi i madh.

Disa nga banorët që ishin kundër, duke përfshirë Oltën e cila krijoj më së shumti debate.

Ndërkaq, pas kësaj, Efi tha se ata e dinin se ajo vuante nga ankthi.

“Unë pasi dola nga ruloti, më është rikthyer ankthi”, u shpreh Efi.

Tutje, Efi ka thënë se nuk do të ketë më mëshirë për banorët që ishin kundër saj.

/Shqip.com