Rozë

Dy dronë dërgohen në Big Brother, ja për kënd ishin

Heidi dhe Romeo, janë dy konkurrentë të spektaklit televiziv “BBV3”, të cilët krijuan një romancë brenda katër mureve të shtëpisë.

Mirëpo dyshja vendosi t’i japë fund shumë shpejt asaj marrëdhënieje.

Por në fakt mbështetësit e Heidit dhe Romeos vazhdojnë të kërkojnë rikthimin e dyshes, ku shpesh nisin drona brenda ambienteve të shtëpisë me hashtag-un #HeRo (Heidi&Romeo).

Po ashtu dhe ditën e sotme një dron është shfaqur në ambientet e shtëpisë, ku shkruhej ‘Pa ju s’jemi të njëjtë!’

/Shqip.com