Rozë

Dubai atraksion për artistët, infektohet edhe “Qumili”

Sevdail Radogoshi, aktori i njohur kosovar, që njihet ndryshe dhe si “Qumili” është duke qëndruar në Dubai.

Ai është i ftuar së bashku me gruan e tij në Opera Ballo.

Ftesa Radogoshit i ka ardhur nga Senatori i Kosovës dhe i Shqipërisë në Dubai.

Ndryshe të ftuar në këtë organizim ishin edhe 800 mysafirë tjerë.

/Shqip.com