Lajme

Drejtori i Arsimit jep detaje rreth keqtrajtimit në çerdhen në Fushë Kosovë

Drejtori i Arsimit në Fushë Kosovë, Fatlum Berisha është deklaruar për medie pas rastit të dhunës ndaj një 3 vjeçari në çerdhen “Gëzimi ynë”.

Ai ka bërë të ditur se edukatoret që pretendohet të jenë të përfshira në rast janë intervistuar nga Policia.

Ai tha se rasti është publikuar përmes rrjeteve sociale dhe se ai ka qenë në çerdhe bashkë me policinë e Kosovës, drejtoreshën dhe Inspektoratin e Arsimit.

“Për një situatë e cila e ka publikuar përmes rrjeteve sociale që është bë publike dje nga një familjar sipas pretendimeve se një fëmijë është përdorë dhunë ndaj tij. Unë kam qenë me policinë e Kosovës këtu, bashkë me drejtoreshën, Inspektoratin e Arsimit dhe në vazhdim do të jemi në bashkëpunim të plotë me të gjitha organet të cilat mirën me këtë çështje”, tha ai.

Ai ka njoftuar se edukatoret që dyshohet të jenë përfshirë në rast po intervistohen nga policia aktualisht.

“Policia e Kosovës e ka bë ftesën në drejtim të edukatoreve të cilat pretendohet se janë të përfshira në rast dhe në këto momente janë në stacionin e policisë duke u intervistuar”, tha ai.

/Shqip.com