Teknologji

Detaje të telefonit të ri të Samsung

Galaxy S23 FE ruan dizajnin e telefonave aktualë Samsung dhe mundësohet nga Exynos 2200 ose Snapdragon 8 Gen 1 i vitit të kaluar, në varësi të rajonit ku do të shitet.

Verës po i vjen fundi dhe Samsung nuk e ka prezantuar ende Galaxy S23 FE.

“Vrasësi i mundshëm i flamurit”, siç duan ta quajnë sinjalizuesit, duhet të shohë dritën e ditës deri në fund të vitit.

Dizajni i tij tashmë mund të shihej në rendere jozyrtare, ndërsa tani është shfaqur në një video më të detajuar.

Sipas videos së postuar nga këshilltari Evan Blass në X, Galaxy S23 FE ruan stilin e dizajnit të telefonave të tjerë aktualë Samsung.

Butonat e volumit dhe të energjisë janë në anën e djathtë, ndërsa porta USB-C është në fund pranë mikrofonit dhe altoparlantit.

Në krye është një tjetër mikrofon, si dhe një vend i kartës SIM.

/Shqip.com