Rozë

Ç’po ndodh? “Hajde beb”, shfrenohen Ilnisa dhe Meritoni, shkëmbejnë puthje

Ilnisa dhe Meritoni kanë shkëmbyer puthje në dritaren e kazermës, ndërsa janë të dënuar të qëndrojnë të ndarë.

Ilnisa: Hajde beb

Meritoni: Po shpirt

Ilnisa: Shpejt

Romeo: O zot i madh.

Kujtojmë se tetë prej banorëve do të qëndrojnë në kazermë, një dënim nga Vëllai i Madh pas thyerjes së rregullave.

/Shqip.com