Art Jetese

Çka përfitojmë nga lëngu i turshive?

Lëngu i turshisë nuk ndihmon vetëm me ngërçet dhe dhimbjet e muskujve.

Sipas studimeve të fundit, ky lëng ka edhe vlera të tjera shëndetësore.

Ja disa prej tyre:

  1. Qetëson muskujt

2. Ndihmon me hidratimin

3. Është lëng pa yndyrë që të vjen në ndihmë

4. Është i përballueshëm nga ana financiare

5. Përmban plot antioksidantë

6. Mundet t’ju ndihmojë në përpjekjet për të rënë në peshë

7. Ndihmon në rënien e nivelit të sheqerit në gjak

8. Ndihmon me tretjen.

9. Ëmbëlson aromën e gojës.

/Shqip.com