Art Jetese

Cilat pjesë të trupit nuk i lajmë sa duhet?

Shumica e njerëzve bëjnë dush me nxitim dhe fokusohen në disa zona kyçe gjatë dushit.

Megjithatë, sipas mjekes Jen Caudle, ekzistojnë pesë pjesë të trupit të cilat njerëzit i anashkalojnë dhe nuk i pastrojnë sa duhet.

Përmes platformës TikTok, ku ndan këshilla të dobishme për ndjekësit e saj, Caudle tregoi se cilat janë këto pesë zona.

Pesë pjesët të cilët njerëzit nuk i pastrojnë sa duhet sipas mjekes janë: janë kërthiza, zona pas veshit, thonjtë, këmbët dhe gishtat e këmbëve, veçanërisht zona ndërmjet tyre.

Jen është mjeke e familjes ku ndanë këshilla të dobishme për të gjithë njerëzit.

Ajo ka mbi 191 mijë ndjekës në platformën e videove, TikTok.

@drjencaudle You’re Not Washing These Enough! 🤢 #bath #bathe #shower #wash #loofah #bodywash #loofahsponge #loofahtiktok #washtiktok #tiktoktaughtme #fyp #fypシ ♬ original sound – DrJenCaudle

/Shqip.com