Kulturë Kino

Çfarë do të ketë të re në Netflix gjatë dhjetorit?

Edhe këtë vit Netflix do ta mbyllë me tituj të rinj të filmave që nga 1 dhjetori.

Duke filluar që nga “Emily in Paris” dhe “The Witcher”, sezoni i dhjetorit përmban “eksluzivitetin” e kinematografisë.

Netflix ka më shumë filma kryesorë: “White Noise” (30 dhjetor), nga Noah Baumbach i romanit klasik të viteve 1980 të Don DeLillo.

Më poshtë janë disa nga filmat që do të shfaqen në Netflix muajin e ardhshëm.

1 dhjetor

Dead End

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean

Hachi: A Dog’s Tale

The Happytime Murders

Peppermint

Troy

2 dhjetor

Big Brother Sezoni 10 dhe 14

Firefly Lane, Sezoni 1

Hot Skull

Lady Chatterley’s Lover

Warriors of Future (Netflix Film)

3 dhjetor

The Best of Me

Bullet Train

4 dhjetor

The Amazing Race, Sezonet 17 dhe 31

5 dhjetor

Mighty Express: Mighty Trains Race

6 dhjetor

Delivery by Christmas

Sebastian Maniscalco: Is It Me?

7 dhjetor

Burning Patience (Netflix Film)

Emily the Criminal

I Hate Christmas

Too Hot to Handle

8 dhjetor

The Elephant Whisperers

In Broad Daylight: The Narvarte Case

9 dhjetor

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

10 dhjetor

Alchemy of Souls

Prisoners

13 dhjetor

Gudetama: An Eggcellent Adventure

14 dhjetor

Don’t Pick Up The Phone

I Believe in Santa

15 dhjetor

The Big 4 (Netflix Film)

Sonic Prime

18 dhjetor

Side Effects

19 dhjetor

Trolls

20 dhjetor

A Not So Merry Christmas

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh

21 dhjetor

Disconnect: The Wedding Planner

Emily in Paris, Sezoni 3

25 dhjetor

After Ever Happy

Daughter From Another Mother

26 dhjetor

No Escape

29 dhjetor

Brown and Friends

30 dhjetor

Secrets of Summer

White Noise

31 dhjetor

Best of Stand Up 2022

/Shqip.com