Rozë

Çfarë deklaruan banorët për veprimet dhe daljen e Eglës?

Në shtëpi hyri një Zarf i Zi që kishte të bënte me një ngjarje mes ilnisës, Meritonit dhe Ilnisës.

Pas kësaj, Vëllai i Madh mori një vendim ku nga e diela, Egla nuk është më banore e shtëpisë.

Në këtë mbrëmje, banorët janë ftuar të japin komente rreth ngjarjeve që i paraprinë këtij vendimi.

Heidi: Më erdhi shumë keq, nuk e meritonte të dilte ashtu. Ajo ishte, është, njeriu më i drejtë, ashtu ka qenë, luftarake, inteligjente, grua e fortë dhe besnike gjithmonë. Është shumë e fortë.

Romeo: Egla ishte unike dhe është. Mendoja që ka qenë lotjarja më e fortë në shtëpi. Të gjithë pyesnin mendjne çfarë dobëjë ajo sot në mëngjes. Një lojtare që nuk e ka parë asnjë BB.

Juli: Më vjen shumë keq për sakrificën e saj, gati 80 ditë. Ishte një nga personazhet më të fortë në shtëpi. Vajza më e veçantë në llojin e saj. Por rregullat janë rregulla, pasi i shkel merr atë që meriton. Ajo ka një arsye pse shkoi aty. Banorët e goditën tek pika e dobët.

Roza: Po mendoaj çfarë fjalësh të përzgjedh për Eglën. Kemi pasur debate të shumta, e kisha kudnërhstare. Në ditët e fundit ka pasur sjellje si zonjë. Kur Françeska më përndiqte, ajo rrëzoi barierat dhe më ndihmoi. Lojtare shumë e fortë. Kaloi nga lojtare e pashpirt, në një zonjë që të çmontonte nga çdo mendim negativ për të.

Ori: U bë e qënësishme në çdo prime. Ne diskutonim çdo gjë që ajo bënte, ishte sa e frohtë por dhe me fantazi për lojën e saj. Vëllai i Madh nuk u nxitua sepse ajo u paralajmërua disa herë, kishte situata të përsëritura para skualifikimit. Ishte moment iqë Vëllai i Madh të merrte një vendim. Unë do doja të htoja që ata mudn të interpretojnë çdo fjalë tonën si të duan, por ne nuk ja kemi futur asnjëherë kot për ato që i kemi provokuar. Nu ke përqafoj lojën me denigrime.

Arbër: Vendimi mu duk i drejtë sepse ka pasur situata të ngjashme dhe mu duk vendimi më i drjetë nga Vëllai i Madh.

/Shqip.com