ShqipBizz Ndërkombëtar

Britney Spears vazhdon gjyqin me babanë e saj

Këngëtarja Britney Spears

Këngëtarja e njohur Britney Spears po vazhdon ende gjyqin me babanë e saj Jamie.

Ish-konservatori 69-vjeçar paraqiti dokumente gjyqësore që kërkojnë që vajza e tij “Slave 4 U” të shkarkohet nën betim për shkak të sulmeve të supozuara ndaj emrit të tij në Instagram dhe në librin e saj të ardhshëm.

Kwshtu, avokati i Jamie, Alex Weingarten, shkroi në një dosje të 16 qershorit se Britney “vazhdon të bëjë postime publike në mediat sociale që përmbajnë akuza nxitëse për çështje të ndryshme faktike” dhe duhet t’i kërkohet që të ulet për një depozitim vetë, sipas dokumenteve të marra nga The Post.

Jamie dëshiron që Britney të flasë nën betim për pretendimet e saj se asaj i ishte hequr ilaçi kundër dhimbjeve, iu kërkua t’i nënshtrohej terapisë dhe u detyrua të jepte tetë shishe gjaku për trajtim mjekësor.