Teknologji Auto

BMW shndërrohet në robot (Video)

Një kompani jo shumë e njohur turke e quajtur Letrons, ka arritur të shndërroj një veturë të tipit BMW në një robot që ngjason në ata që janë pjesë e serisë së filmave Transformers.

Në videon e publikuar shihen shumë njerëz që shikojnë me habi se si vetura ngritët dhe ndryshohet në robot.

Kompania Letrons thotë se synim i saj është krijimi i produkteve inovative dhe ka partneritet me kompanitë gjigante botërore si INTEL, suksesi dhe besueshmëria e së cilës janë provuar botërisht në komponentët harduerikë dhe si MICROSOFT, i cili ofron zgjidhjen perfekte për përdoruesit në platformën e duhur.

/Shqip.com