Rozë

Bardhi lë me urgjencë shtëpinë

Gjendja jo e mirë shëndetësore e nënës ka detyruar Bardhin ta marrë vendimin për tu larguar përfundimisht nga Big Brothër.

Ai u takua me vëllain, i cili ia kumtoi lajmin se nëna është e shtrirë në spital në Kumanovë.

Ndërkohë Sara tha se nëse kjo situatë shkon si është nuk do të heshtë.

Nëse kjo ka lidhje me mospëlqimin e Sarës

“Kam rezervat e mia që janë palët e treta, duke aluduar në menaxherët e tij”, tha Sara derisa la të kuptohet se gjithë problemi ishte tek menaxheri i tij Jetmiri.

Miqtë e mi dhe familja kam besimin që janë të gatshëm të më mbështesin me vendimi që kam marrë.

Ndërkohë, bashkë me Bardhin nga studio u largua edhe Sara, derisa nuk dihet nëse të dytë janë nisur drejtë spitalit të Kumanovës.

/Shqip.com