Sport Shqiptar

Ballkani vazhdon me Ilir Dajën

Ilir Daja do të drejtojë skuadrën e Ballkanit deri në vitin 2026.

Këtë lajm e kanë bërë publik kampionët e Kosovës, ndërsa përmes rrjeteve sociale theksojnë se Daja së bashku me “kalorësit” e tij nisën të shkruajnë historinë e klubit nga Suhareka, ndaj dhe i është besuar “dirigjenca e simfonisë” edhe për dy vite të tjera.

/Shqip.com