Rozë

Atdheu në ‘aksion’, fillon ngacmimet e parë në Big Brother

Atdhe Xheravina

Atdhe Xheravina ka hyrë të premten në Big Brther VIP Kosova.

Ai I bashkua shtëpisë së bashku më tre banorë tjerë – që do të luftojnë për çmimin e madhe.

Ai që në start ka filluar me ngacmime me Xhulin.

Fillimisht duke kërkuar që ajo ta marrë nga dhoma e rrëfimeve dhe më pas në kuzhinë derisa ishin duke biseduar.

/Shqip.com