Lajme

Asnjë rasti i ri me COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtare i Shëndetësisë Punblike në Kosovë.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit nuk është shënuar asnjë rasti i ri me COVID-19 në Kosovë.

Duke u bazuar në të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, në 24 orët e fundit janë shëruar vetëm dy persona si dhe nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.

Vaksinimi i qytetarëve është duke vazhduar herë pas here por në 24 orët e fundit nuk është dhënë asnjë dozë e vaksinës kundër virusit.

Aktualisht, në Kosovë janë edhe pesë raste aktive me COVID-19.

/Shqip.com