Rozë

Armiqësia mes Eglës dhe Julit, përfshihen opinionistët

Arbër Hajdari: Juli ka të drejtë sepse të paktën vetëm me një koment timin për Eglën, ia ka përdorur mbi 20 herë. Unë thash që Egla mund të mbahet mend për numrin për të lartë të ofendimeve. Në dijeninë time, dhe në bazë të informacioneve të updatuara, në shumicën e rasteve, Egla nuk ka kërkuar të drejtën tek unë. Me pak fjalë unë jam me të gjithë i favorizoj të gjithë.

Juli: Tek klipi i radhës së kaur pash që nuk kishin dalë të gjitha ofendimet e Eglës. Ofendimet e mia kishin dalë të gjitha. Nuk u mor parasysh dhe mu tha fjalia ‘mirë që ajo ashtu është po ti’. Unë u përndoqa prej tre ditësh dhe durimi e ka një limit.

Ori Nebiaj: Unë i thash Julit, je mbreti për mua, je fituesi.

Juli: Nuk i dua unë këto.

Ori Nebiaj: Unë them çfarë dua. Ti ke shumë të drejtë sepse deri primen e shkuar ne Eglën e kemi gjykuar për çdo gjë. Egla për mua jeni të barabartë si nivel. Unë një fitues më tregon në këtë debat, një farë niveli dhe të mos përfundojë deri tek përmendja e vajzës. Egls çfarë si kemi thënë. Tifozeria nuk mund të jetë nga ne, ajo vjen nga ju sipas interesit. Sa herë flasim mirë ju pëlqen, kur ndodh e kundërta reagoni dhe e përdorni.

Juli: Këtë komunikim me ju nuk e kam për herë të parë. Për tre ditë më përndoqi.

Egla: Ti je mashtrues ordiner. Kush të përndoqi ty.

Juli: Egla merr urdhra nga studio.

Ori Nebiaj: Çfarë urdhri more?

Juli: Urdhër në kuptimin që merr atë që thoni ju…

Egla: Ky burrë është një mashtrues ordiner dhe kaq.

Ori Nebiaj: Viktimizimin e keni bërë institucional aty, sipas interesit.

/Shqip.com