Teknologji

Apple shpallë aplikacionet më të mira për 2022 (Lista)

Përzgjedhja është bërë një nga ekip i App Store dhe përfshijnë aplikacionet dhe lojërat më të mira për iPhone, iPad, Mac dhe Apple TV.

BeReal është fituesi i madh. Aplikacioni i mediave sociale i lejon përdoruesit të ndajnë një foto selfie dhe kamera e tyre e pasme, një herë në ditë. Pasi të postohet fotoja, mund të shihni se çfarë po bëjnë miqtë nga postimet e tyre.

Apex Legends Mobile është loja e vitit për iPhone. I bazuar në strategji kjo lojë sjell personazhet legjendar nga seria Apex Legends në një përvojë celulare me shumë lojtarë.

Gentler Streak është aplikacioni Apple Ëatch i vitit. Qëllimi i këtij aplikacioni është të ndihmojë përdoruesit të balancojnë gjendjen fizike dhe pushimin e tyre.

GoodNotes 5 fiton titullin e aplikacionit iPad të vitit. Është një aplikacion për marrjen e shënimeve që ofron mbështetje për Apple Pencil, mjete bashkëpunimi dhe shënime në formatin PDF.

Moncage është loja e vitit për iPad. Është një pamje e re e zhanrit të aventurës së enigmës që me të gjitha nivelet që ndodhin brenda një kubi misterioz me dizajne unike për çdo nivel.

MacFamillyTree 10 është aplikacioni Apple Mac i vitit. Është një program softuerik gjenealogjik që i lejon përdoruesit të gjenerojnë pemë familjare dhe të shtojnë diagrame, statistika, foto dhe klipe zanore.

Inscryption është loja Mac e vitit. Ajo ofron një përvojë të thellë aventure të bazuar në kartat e kuvertës me kthesa të papritura.

ViX është aplikacioni Apple TV i vitit. Ai sjell një përzgjedhje të madhe të filmave spanjollë, shfaqjeve televizive dhe sporteve me transmetim të drejtpërdrejtë në një aplikacion të vetëm.

El Hijo nga zhvilluesi HandyGames është loja Apple TV e vitit. Kjo lojë e vendosur në Perëndimin e Egër, ndjek aventurat e një djali jetim gjashtë vjeçar, i cili lundron nëpër sfidat e jetës.

/Shqip.com