Rozë

Amos tenton të puthë në buzë Dean

Pas Luizit dhe Kiarës, edhe një çifte tjetër duket se është duke u krijuar në Big Brother.

Kjo është vërejtur nga fansat, por edhe nga banorët brenda të cilët shumë shpesh janë duke i ngacmuar Amosin dhe Dean.

Edhe pse nuk i kanë shprehur pëlqimin drejtpërdrejt njëri-tjetrit, kimia mes tyre është e dukshme.

Mbrëmjen e djeshme teksa janë shtrirë për të fjetur Amos tenton t’i rrëmbejë një puthje bukuroshes.

/Shqip.com