Rozë

Albano Bogdo kryefermer, ja kush shkon në televotim

Kryefermer i kësaj jave u zgjodh Albano Bogdo. Albano pati një kërkesë për Again.

“Dua të gjitha të drejtat që kishte Buçko kur u zgjodh kryefermer, që zgjidhte çfarë do për të ngrenë”, kërkoi Albano.

Kërkesë kjo që do të rishikohet nga Agai. Albano zgjodhi si shoqëruesen e tij, Baby G.

Në televotim janë të gjithë fermerët, pra Albano Bogdo, Baby G, Çiljeta Xhilaga, Ditea Berisha, Gloria Meshi, Valer Kolnikaj, Renis Gjoka dhe Xhesika Polo.

/Shqip.com