Kulturë

Albana Beqiri / Në anijen e andrrave

Albana Beqiri / Poete dhe tregimtare
Albana Beqiri / Poete dhe tregimtare

NË ANIJEN E ANDRRAVE

Në anijen e andrrave
mungon spiranca, t’hutueme ato
enden si pulëbardha detit
pa ditë ku me ankorue.

Deti e kish marr peng. Përpi e kish
dallgve t’tërbueme. Andrrat tash
enden gjumit, si vela t’bardha
tue valvue.

Andrrat s’kanë spirancë. Kapen fort
për mue…

/Shqip.com