Lajme

​Abbott për situatën në veri: Kosova duhet të dëgjojë këshillat e miqve

Nicolas Abbott - Ambasador i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë
Nicolas Abbott - Ambasador i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë

Ambasadori britanik, Nicholas Abbott deklaroi se nuk e ka lexuar ende draft-statutin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe të propozuar nga kryeministri shqiptar, Edi Rama.

Sipas tij, Kosova duhet t’i dëgjojë këshillat që vijnë nga miqtë dhe partnerët e saj në lidhje me situatën aktuale në veri.

Abbott tha se njësia speciale nuk duhet të veprojë si roje për ndërtesat, raporton KP.

Ambasadori britanik shtoi se është një kohë e vështirë dhe Kosova duhet të dëgjojë këshillat që vijnë nga miqtë dhe partnerët e saj.

/Shqip.com