Rozë

A ishte kënga e fundit, dedikim për Heidin?

Massimiliano Varrese ishte pjesë e e “Top Arena”.

Ai foli për jetën e tij profesionale dhe për atë private.

Padiskutim nuk mbeti pa përmendur ish-banorja e “BBV3” Heidi Baci me të cilën Massimiliano pati një marrëdhënie në “Grande Fratello”.

Sakaq, Erjola e ka pyetur nëse kënga e fundit e tij është një dedikim për Heidin dhe ja si u përgjigj ai:

Pjesë nga intervista:

Erjola Doçi: “Big Brother VIP 3” a e ke parë?

Massimiliano: (Vihet në silket) Kam kërkuar që të ndjek diçka, por kam pasur vështirësi në gjuhën dhe se kam ndjekur më pas.

Erjola Doçi: E ke parë Heidin duke vënë unazën, u martua…

Massimiliano: Ishte një BBV shumë i mirë me personazhë shumë të fortë dhe shumë energjikë.

Erjola Doçi: Kënga e fundit dedikim për Heidin?

Massimiliano: Jo jo, fare. Është eksperienca që kam pasur në Grande Fratelo dhe gjithë misionin që ka pasur.

Erjola Doçi: Nëse do të ishe ti finalist dhe Heidi finaliste kush do të fitonte nga ju të dy?

Massimiliano: Do ta thotë publiku duke votuar.

/Shqip.com