Lajme

70 raste aktive me COVID-19

Momentalisht në Kosovë janë 70 raste aktive.

Po ashtu gjatë 24-të orëve të fundit janë shënuar 7 raste të reja por nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.

25 është numri i të shëruarave, ndërsa gjatë 24-të orëve janë kryer 137 testime.

Statistikat

Me dozën e parë janë vaksinuar 904 mijë e 256 qytetarë, me dozën e dytë janë vaksinuar 824 mijë e 630 qytetarë, me dozën e tretë 105 mijë e 111 qytetarë dhe me dozën e katërt janë vaksinuar 1 mijë e 775 qytetarë./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022