Kulturë

4-6 prill, mbahet “Panairi i Librit të Ri, të Vjetër dhe të Përdorur” në Tiranë

“Panairi i Librit të Ri, të Vjetër dhe të Përdorur”
“Panairi i Librit të Ri, të Vjetër dhe të Përdorur”

Këtë të enjte, të premte dhe të shtunë, datat 4-6 prill, mbahet “Panairi i Librit të Ri, të Vjetër dhe të Përdorur”.

Shtëpia Botuese “Pika pa Sipërfaqe” organizon panairin në rrugën “Çerçiz Topulli” mbrapa rrugës së Barrikadave, nga ora 10 e mëngjesit deri në 8 të mbrëmjes.

Do ketë, si gjithmonë, libra të përdorur në shqip dhe gjuhë të tjera, me çmime të lira; libra të vjetër me çmime të reja, dhe librat e Pikës me zbritje.

/Shqip.com