Lajme

307 raste aktive me COVID-19

Momentalisht në Kosovë janë 307 raste aktive.

Gjithashtu gjatë 24-të orëve të fundit janë raportuar 25 raste të reja pozitive dhe nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.

Numri i të shëruarave nga COVID-19 është 67.

Statistikat

Me dozën e parë janë vaksinuar 904 mijë e 207 qytetarë, me dozën e dytë 824 mijë e 583 qytetarë, me dozën e tretë janë vaksinuar 105 mijë qytetarë e 60 qytetarë, ndërsa me dozën e katërt janë vaksinuar 1 mijë e 749./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022