Ulpiana qytet nën tokë

Cili është qyteti më i famshëm i nëntokës? Çfarë rëndësie ka për historinë e vendit tonë nga periudha e antikitetit? Si u shdrrua në zonë të rëndësishme studimi e turizmi? Këto dhe shumë detaje tjera në storjen e përgatitur nga gazetari Artan Kajtazi dhe kameramani Visar Loku