Rrezarta Krasniqi: Shteti ka dështuar në rrugën e integrimeve, do votoja për rrëzimin e Qeverisë

Deputetja e LDK-së dhe kryetarja e Komisionit për Integrim Evropian, Rrezarta Krasniqi, në një intervistë për Shqip.com, flet për dështimin e shtetit në rrugën e anëtarësimeve në organizatat e huaja, marrëveshjen finale dhe rolin e LDK-së sot në Kosovë Rrezarta Krasniqi: Shteti ka dështuar në rrugën e integrimeve, do votoja për rrëzimin e Qeverisë