Intervistë / Muhamet Mala, profesor i historisë

Historiani i njohur, njëherësh profesori universitar, Muhamet Mala, në një intervistë për Shqip.com, flet për sakrificën e Jasharajve, për zhvillimet në kontekst historik, për rishkrimin e librave historik, për pushtimin turk e sllav, për pushtetin dhe ndikimin e Beogradit në Kosovë, përmes kishave, për sfidat dhe të arriturat e Kosovës brenda periudhës 23 vjeçare e shumë çështje të tjera.