Intervistë me kryetarin e OEK, Lulzim Rafuna

Kosova e mbylli vitin 2022 me sfida të mëdha në ekonomi. Vendi përjetoi inflacion të lartë, shumë biznese u tkurrën edhe nga ikja e punëtorëve profesional. Bashkëpunimi mes institucioneve dhe përfaqësuesve të bizneseve, nuk ishte në nivelin e duhur. Këto zhvillime dhe shumë të tjera, diskutohen në intervistën për Shqip.com me kreun e OEK-ut, Lulzim Rafuna.

Gazetar: Artan Kajtazi

Kameraman: Visar Loku