Intervistë: Ibrahim Kadriu, shkrimtar i faktografimit nacional

Ibrahim Kadriu është një nga shkrimtarët tanë më produktiv dhe deri më tani ka botuar me dhjetëra vepra të zhanreve të ndryshme: poezi, tregime, prozë, skenarë, radiodramë etj. Në intervistën për Shqip.com shkrimtari ka rrëfyer për rrugëtimin letrar, lajtmotivin e krijimtarisë, për personazhet historike, për krizën e leximit, për të ardhmen e letërsisë shqipe, për rrugëtimin e Kosovës e shumë çështje të tjera…