Intervistë: Haki Abazin: Kusari-Lila, vazhdimësi e së kaluarës, si paraqitje, si mendësi e si botëkuptim

Kryetari i Komisionit për Punë të Jashtme dhe anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi, në intervistën për Shqip.com, ka folur për zgjedhjet e brendshme të partisë, për situatën me energjinë dhe strategjinë e qeverisë për këtë sektor dhe për videot e publikuara nga LVV Lajmi i plotë: https://bit.ly/3MNmwJE