Intervistë: Binak Kelmendi, shkrimtar i temave nacionale

Shkrimtari i njohur Binak Kelmendi, për mediumin Shqip.com, ka rrëfyer për jetën e tij si tregimtar, prozator e përkthyes. Gjithashtu, ai ka treguar për influencat letrare, për raportin e letërsisë shqipe me letërsitë e vendeve të rajonit dhe me gjerë, për aktivitetet e PEN Qendrës së Kosovës e tema tjera.