Inspektimi zhvesh dyqanin e arit

Emisioni n ‘Shënjestër këtë radhë u sjell detaje të tregut të arit në vend. Ekipi ka zhvilluar aksion bashkë me tri institucione në qytetin e Prizrenit. Ky aksion do të shpërfaq realitetin e tregtisë së arit. Kuptojeni se cila është cilësia e arit në vend, a nënkupton kalimin e shkallës së pastërtisë kodi 585 që u prezantojnë artarët, cila është gjendja e peshoreve, cilat janë obligimet e tjera të tregtarëve, çfarë sasie e arit importohet legalisht dhe pse hynë në mesin e produkteve lehtë të kontrabanduara.