Dr. Edmond Halitin – Kardiolog

Përkushtimi më i madh se vështirësitë!
Shqip.com nis serinë e rrëfimeve të mjekëve që përkundër sfidave, kanë vendosur të qëndrojnë në Kosovë. Videon e parë e nisim me Dr. Edmond Halitin – Kardiolog, i cili flet për angazhimin e të gjithë stafit të Klinikës së Kardiologjisë në QKUK për të shpëtuar jetë. Dr. Haliti dhe kolegët e tij, janë një dëshmi e jashtëzakonshme e përkushtimit për të ndihmuar të gjithë qytetarët.