Tetë mijë persona ende gjenden në Severodonetsk, derisa kushtet përkeqësohen

Përafërsisht shtatë mijë deri në tetë mijë persona kanë mbetur në qytetin lindor të Severodonetsk. Sipas kreut të administratës ushtarake të Severodonetsk, Oleksandr Striuk, në të ardhmen e afërt ata do të jetojnë në “kushte të tmerrshme” pa ujë, gaz apo furnizim me energji elektrike, shkruan CNN. Forcat ruse shkatërruan bazën materiale të banesave dhe … Continued

Ministrat e Jashtëm të G20-tës do të diskutojnë sigurinë e ushqimit dhe energjisë të ndikuar nga lufta në Ukrainë

Ndihmës Sekretari i Shtetit për Çështjet Ekonomike dhe Biznesi të SHBA-së, Ramin Toloui tha se “siguria e ushqimit dhe energjisë do të diskutohet në takimin e ministrave të jashtëm të G20 në Bali këtë javë. “Një qëllim i përfshirjes në një forum të tillë është që para së gjithash të theksohet burimi i problemit dhe … Continued