SHBA do t’i dërgojë 800 milionë dollarë ndihmë ushtarake Ukrainës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do t’i dërgojë 800 milionë dollarë shtesë për të ndihmuar ushtarin Ukrainase. Njoftimi vjen pas një bisede telefonike midis presidentit të Ukrainës, Volodymyr Zelensky dhe presidentit amerikan, Joe Biden, shkruan BBC. Biden tha se mbështetja do të përfshijë armë të reja të përshtatura për të luftuar “sulmin më të gjerë” … Continued