Rozë

“Pusho idjote, debile”- Degradon debati në Përputhen, Xheni ofendon Edën

Eda

Emisioni “Përputhen” tashmë ka filluar sezonën e re të transmetimit.

Një nga takimet e para ishte ai në mes të Xhemit dhe Petros, por që nuk ju eci ashtu edhe sic pritej.

Ata thanë se mes tyre ka një pëlqim, por takimi i tyre në studio nuk zgjati shumë.

Konkurrentja Eda, i tha Xhemit që kjo e fundit të mos shtirej dikush tjetër. Kaq u desh që debati mes vajzave të degradonte në ofendime dhe paralajmërime për gjyq.

Eda paralajmëroi se ka shumë informacione për Xhemin, ndërsa kjo e fundit ia ktheu me ofendime.

Ajo i tha se nëse i nxjerrë ato që i di do të prishen familje./SHQIP.com

Debati në studio:

Eda: Kam aq shumë informacione sa fytyra jote…

Xheni: Pusho idjote, debile. Mbylle gojën dhe mos fol

Eda: Kjo është Xheni të dashur miq… Nëse flas unë prishen familje

Xheni:  Tregoi pra informacionet tregoi…

Eda: Ti e di shujë mirë se çfarë di unë për ty. Do i shpërndaj të gjitha

Xheni: Unë nuk e di, por do t’i dëgjoj, jam e hapur

Eda: Lidhja jote, un do t’i hap, do t’i shpërndaj të gjitha

Xheni: Unë me ty do ta ndjek në rrugë ligjore

Eda: Mos bëj rolin e Shën Mërisë mua se të njoh shumë mirë kush je..

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.61
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.76
Sot : 30/09/2022