Ukraina heton 21 mijë krime lufte

Ukraina thotë se po heton më shumë se 21 mijë krime lufte dhe krime agresioni që dyshohet se janë kryer nga Rusia që nga fillimi i pushtimit të saj. Prokurorja e Përgjithshme, Iryna Venediktova, tha për BBC se po merrte raporte për 200 deri në 300 krime lufte në ditë. Ajo pranoi se shumë procese … Continued