Kulturë Kino

Zbulohet data e lansimit të filmit “John Wick 4”

“John Wick 4”, ka publikuar pamjet e reja si dhe ka bërë të ditur datën e publikimit.

Vazhdimi i “John Wick” me regji të Chad Stahelski to të del në kinema vitin e ardhshëm.

Protagonist i filmit do të jetë prapë aktori i Hollywoodit, Keanu Reeves.

Pjesa e katërt e filmit do të shfaq personazhin John Wick, duke “luftuar” me “High Table”.

Pjesa më e madhe e filmit u përfundua në vitin 2021, por janë shfaqur edhe foto të reja të protagonistëvë të rinj që nuk janë parë më herët në film.

Traileri i kapitullit 4 të John Wick

Traileri i plotë i John Wick 4 u shfaq më 10 nëntor të vitit 2022.

/Shqip.com