Art Jetese

Zbulohet aplikacioni që iu tregon se sa të stresuar jeni

Përmes një aplikacioni mund të dallohet se sa të stresuar jeni dhe kjo bëhet vetëm duke dëgjuar zërin tuaj.

“Cigna StressWaves” dëgjon fjalën, tonin, pauzat dhe zgjedhjet e fjalëve për të llogaritur nivelet e stresit.

E tëra që kërkon është që ju të flisni në telefonin tuaj për 90 sekonda mbi një temë të caktuar, duke filluar nga frika e marrëdhënies deri tek shqetësimet shëndetësore.

Ky aplikacion ka mësuar se si tingëllojnë njerëzit e stresuar, dhe tani mund ta zbatojë atë tek të tjerët.

Nëse ndryshoni mënyrën se si flisni me një ton më optimist, algoritmi supozon se nuk jeni shumë të stresuar.

/Shqip.com