Teknologji

YouTube rrit çmimin e abonimit Premium Lite

YouTube '1080p Premium'
YouTube '1080p Premium'

Pas datës 25 Tetor, përdoruesit e YouTube të cilët paguajnë për abonimin Premium Lite duhet të paguajnë më tepër për abonimin e plotë Premium nëse nuk duan të shohin reklama pa pasur nevojë për një bllokues reklamash.

Platforma e hostimit video do të largojë abonimin ju tha përdoruesve në një e-mail ku gjithashtu tha se do të zhvillojë versione të tjera në përputhje me pritshmëritë e krijuesve dhe shikuesve.

YouTube asnjëherë nuk lançoi Premium Lite për të gjithë përdoruesit në mbarë botën dhe qasje në të mbeti e kufizuar pasi erdhi në disa vende Europiane në 2021.

Për ata që patën akses, kushton 7 euro në muaj ndërsa abonimi normal kushton 14 euro dhe përfshinte YouTube Music.

Uebsajti ka vendosur tu japë abonentëve një abonim një mujor në Premium pa asnjë kosto ekstra. /PCWorld Albanian

/Shqip.com