Teknologji

YouTube po planifikon të lansojë dyqan online për shërbimet e videove

Platforma e Alphabet Inc YouTube po planifikon të lansojë një dyqan online për shërbimet e transmetimit të videove.

Kompania është në bisedime me kompanitë argëtuese për pjesëmarrjen në platformë, të cilës i referohet nga brenda si një “dyqan kanalesh”, thuhet në raport, duke cituar njerëz të afërt me diskutimet e fundit.

Platforma ka qenë në punë për të paktën 18 muaj dhe mund të jetë e disponueshme që në fillim të vjeshtës, shtoi raporti.

Ky shërbim i ri do t’ia mundësojë YouTubes të bashkohet me kompani si Roku Inc dhe Apple në një përpjekje për të fituar një pjesë të tregut tashmë të mbushur me njerëz.

Në fillim të kësaj jave, New York Times raportoi se Walmart Inc ka zhvilluar bisedime me kompanitë e mediave për përfshirjen e transmetimit të argëtimit në shërbimin e anëtarësimit.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022