Lajme

Xhavit Haliti thotë se PDK-ja është “gati”

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka mbajtur dje dhe sot takime me me anëtarët e Kryesisë, deputetët e Grupit Parlamentar dhe Kryetarët e Komunave që udhëhiqen nga PDK-ja.

I pranishëm ka qenë edhe deputeti, Xhavil Haliti, ku ka lënë të kuptohet se një energji e re po shpërthen në PDK.

Ai ka shpërndarë fotografitë e këtyre takimeve duke shkruar ‘Gati..’.

Ndryshe, siç bëhet e ditur këto takime janë mbajtur për të koordinuar agjendat politike dhe legjislative para fillimit të Sesionit vjeshtor parlamentar.

Krasniqi në Facebook ka thënë arsyeje ka qenë gjendja socio-ekonomike dhe politike në vend që sipas tij po përkeqësohet çdo ditë e më shumë./SHQIP.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022