Intervistë me Shaip Kamberin: Lugina do t’i ketë 100 mijë shqiptarë 

Kanë mbetur edhe 24 orë, deri në përfundim të procesit të regjistrimit të popullsisë në Serbi dhe popullata shqiptare, duket se është përgatitur si asnjëherë më parë, për të marrë pjesë në këtë regjistrim.

Në intervistën për Shqip.com, deputeti i vetëm i shqiptarëve në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, thotë se falë bashkëpunimit dhe ndërhyrjes së ndërkombëtarëve, Serbia nuk ka mundur t’i pengojë shqiptarët që të marrin pjesë në regjistrim.