Rozë

Vendimi i Zarfit të Zi, kush do të dalë të martën?

Egla dhe Rike, u dërguan në nominim për shkak të ngjarjesh të pahijshme që ato ishin përfshirë.

Pyetja është: “Kë doni të largoni?”, teksa vajzave u tërhoqi vëmendja nga studio, për sjelljen e tyre gjatë javëve të fundit.

Mes Eglës dhe Rikes njëra do të lërë shtëpinë të martën.

/Shqip.com