Teknologji

Threads me një veçori të re

Tani përdoruesit mund të kalojnë mes profileve, ky funksion lejon përdoruesit të kalojnë midis llogarive të shumta pa dalë nga llogaria primare e tyre.

Përdoruesit mund të shtojnë profile të reja për menaxhim më të lehtë, veçanërisht për punë dhe përdorim personal.

Vlen të përmendet se Facebook gjithashtu aktivizoi profile të shumta në të njëjtën ditë.

Threads vazhdon të shtojë veçori të reja, duke përfshirë njoftimet e përmirësuara, ndërsa konkurron për dominimin e mediave sociale.

/Shqip.com