Lajme

Mendimi pozitiv dhe negativ/ Si renditen liderët e politikës shqiptare? Ja kush është më i pëlqyeri dhe i urryeri

Lidhur me mendimin pozitiv për liderët e subjekteve dhe lëvizjeve të reja politike, renditja e tyre kryesohet nga Adriatik Lapaj, (40.8%) e të intervistuarve kanë mendim pozitiv për të. Më pas Agron Shehaj (30.2%), Arlind Qori (23.8%) dhe në fund Endri Shabani me (19.6%) e të intervistuarve që kanë mendim pozitiv për të.

Renditjen e mendimit negativ për liderët e subjekteve të reja e kryeson Endri Shabani me (33.1%), më pas Agron Shehaj (31.4%), Arlind Qori (29.1%) dhe në fund të renditjes për mendimin negativ është Adriatik Lapaj me (26.9%).

/Shqip.com