Rozë

Sara shpëton, Gazi largohet

Publiku ka vendosur që Gazmend Ujkashi ta lë shtëpinë e e Big Brother.

Gjatë largimit Gazi kërkoi që të përcillet tek dera nga Romeo dhe Meritoni, të cilët shpërthyen në lot.

Me ta ishin edhe Ilnisa dhe Egla.

Edhe gjatë largimit nuk mungoi përplasja mes Julit dhe Gazit, ndërsa debati për këtë çështje vazhdoi mes Meritonit dhe Julit.

Juli tha se i vjen keq që ka ndodhur dhe se sipas tij, e ka dashur më shumë se të gjithë banorët.

Ai ishte në garë me Julin, Eglën dhe Sarën.

/Shqip.com