Rozë

Romeo zgjedh midis Heidit dhe Meritonit

Banorët e BBV3 janë vënë në një situatë mjaft të vështirë pasi nuk e dinë që është lojë e Vëllait të Madh.

Romeos dhe Julit i është dashur që të zgjedhin se me cilin banor do donin ta ndanin podiumin për të fituar çmimin e madh.

Ledioni: Me kë prej tre dëshiron ta ndash podin?

Romeo: Me Heidin.

Ledioni: Shko tek Heidi. Juli me kë dëshiron tan dash podin?

Juli: Me zemrën time Eglën.

Ledioni: Ok mund të shkosh.

Më pas Ledioni i komunikon banorëve se të pestë do jenë pjesë e finales dhe në këto momente shëprthyen fishekzjarrëve dhe të gjithë banorët u lumturuan.

/Shqip.com